MASSAGE

Nieuw!

CORE Sports Massage©

Deze massage duurt circa 75 minuten en bestaat uit een gerichte sportmassage aangevuld met een Chi Nei Tsang (CNT) behandeling. De CNT behandeling wordt op maat gegeven en omvat een detox en energizing massage van de interne organen, diafragma massage en ribcage stretchings, gericht op optimal performance van de sporter.Nieuw!

CORE Therapeutic Massage©

Deze massage duurt circa 75 minuten en bestaat uit een therapeutische (olie) massage gericht op de fysieke klachten zoals nek, schouder, rug etc. Aanvullend volgt een CNT behandeling, speciifiek gericht op de klachten, zoals burnout.

 

Buikmassage, Abdominal Massage, Chi Nei Tsang

De buikmassage is een ontgiftende massage die direct op de organen wordt gegeven. Door het masseren van het buikgebied en de borstkast worden blokkades opgeheven en de doorbloeding gestimuleerd, voor een optimale functionering van de organen. Toepassing bij klachten zoals:

Buikmassage Abdominal Massage Chi Nei Tsang- Spijsverteringsklachten, zoals  opgeblazen gevoel, obstipatie

- Longproblemen zoals astma

- Slapeloosheid

- Burnout, depressiviteitDeep Tissue Massage

Deep Tissue MassageAanbevolen als 1 uur en 1,5 uur behandeling

 

 

 

 Klachtenbehandeling

Klachtenbehandeling

 

 

 

Bij de klachtenmassage gaat het om de behandeling van specifieke klachten. Denk bijvoorbeeld aan:

-  Klachten van armen, nek en schouders (KANS/ RSI)

-  Hoofdpijn

-  Tintelingen in de armen en de vingers

De behandeling is afhankelijk van de aard van de klachten en bestaat vaak uit een combinatie van onder andere Deep Tissue-, Cupping- en Thai Acupressure Massage.

Aanbevolen als half uur behandeling.Ontspanningsmassage

ontspanningsmassageEen zachtere massage gericht op ontspanning van lichaam en geest. Door de zachte handgrepen zullen de gespannen spieren tot rust komen wat zich langzaam over het hele lichaam zal verspreiden. Zet alle stress van de dag weg en voel je goed.

Aanbevolen als 1 uur en 1,5 uur behandeling.

 Shiatsu Massage

Shiatsu massageShiatsu massage wordt bij ons op de massagetafel gegeven, op makkelijk zittende kleding. Het is een therapievorm die gebaseerd is op de eeuwenoude oosterse geneeskunde. Met handen en vingers wordt druk gegeven op bepaalde specifieke punten op het lichaam en wordt ingezet bij uiteenlopende klachten en bevordert de gezondheid. Bij deze massage wordt er geen olie gebruikt.

Aanbevolen als 1 uur en 1,5 uur behandeling.

 Sport Massage

Sport massageDeze massage is gericht op dieperliggende spierlagen maakt deze weer soepel en stimuleert de bloedcirculatie, waarbij tevens de afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden. Door de massage ontspannen de spieren zich, wat bijdraagt aan de totale verbetering van de fysieke en mentale gesteldheid.

Deze massage is niet alleen bedoeld voor sporters, maar ook geschikt voor mensen die last hebben van gespannen spieren, stress, hoofdpijn, of die heel actief in het leven staan. 

Aanbevolen als 1 uur behandeling.
Stoelmassage

stoel massageBij de stoelmassage maken wij onderscheid tussen:

De Preventieve Stoelmassage

Deze massage wordt op de kleding gegeven, zonder gebruik van olie.  Het is een drukpuntmassage ter voorkoming van lichamelijke klachten. Na deze behandeling voelt u zich weer helemaal fit.

Stoelmassage Curatief

Bij de curatieve stoelmassage wordt wel olie gebruikt om de vastzittende spieren die klachten veroorzaken te behandelen. Een zeer effectieve behandeling in korte tijd.

Aanbevolen als 15 min behandeling.Traditionele Thaise Massage


Traditionele Thaise Massage
Bij de Thaise massage worden stretches gecombineerd met druk op specifieke punten, waarbij de handen, onderarmen, ellebogen, knieën en voeten worden gebruikt door de masseur. Dit wordt op makkelijk zittende kleding gegeven, zonder gebruik van olie. 

Deze eeuwen oude vorm van massage is zeer populair o.a. onder de sporters, waar het gezien wordt als de meest effectieve vorm van sportmassage. De massage wordt uitgevoerd op de mat (vloer) of op een massage tafel (Thai Table Massage).

Aanbevolen als 1 uur en 1,5 uur behandeling.

 

 

Massage olie